arteg kiertoilmatakka

Arteg takkakuva

Aito tuli luo tunnelmaa, hyvin suunniteltu takka antaa kodikkaan ja tasaisen lämmön huoneistoon. Nautitte erinomaisesta tuotteesta jota on myyty tuhansille asiakkaille ympäri maailmaa.

Arteg takka on varustettu kahteen suuntaan avautuvalla hissiluukulla.

Takkaluukun vakioväri musta.

arteg sydän

Arteg takkasydän

Arteg takkasydän on metallivaipalla päällystetty takkasydän, jonka luukun ansiosta lasipinnoista näette liekit koko kauneudessaan. Arteg takkasydän myös varastoi lämpöä ja levittää sen miellyttävästi ja tasaisesti.

Takkasydän on varustettu kahteen suuntaan avautuvalla hissiluukulla, joka aukeaa myös normaalisti sivulle. Läpinäkyvät lasipinnat edessä ja sivulla tekevätkin Arteg-sydämestä erityisen hienon sisustuselementin.

Takkasydämen ilmakammio ottaa lämmön talteen ja jakaa sen huoneeseen tasaisesti yläpinnassa olevien lämmön ulostuloaukkojen kautta, ilma virtaa kammioon alhaalta ilman sisääntuloaukoista. Arteg-takkasydän on hienosti palava kiertoilmatakka, jonka lämmönluovutusta voidaan säätää.

suojaetäisyys

Takkasydämen pintalämpötilaluokitus on kuumapintainen (80-140 C). Suomen rakentamismääräyskokoelman E8 mukaan tämän takkasydämen suojaetäisyys vaakasuunnassa on 150mm. Suojaetäisyyttä voidaan pienentää 50% yksinkertaista ja 75% kaksinkertaista kevyttä suojausta käytettäessä.

Tekniset tiedot

Lämmöntuotto, enimmäismäärä 12kW
Poltettavan puun pituus 600mm

Tulipesä
Korkeus 550mm
Leveys 700mm
Syvyys 480mm

Takkasydän
Paino 220kg
Korkeus 1360mm

mittakuva

Arteg mittakuva