franklin-82

Kamiina Hergom Franklin-82

Korkealaatuisesta oman valamon valuraudasta valmistetut Hergómin Franklin mallit tunnistetaan välittömästi laatutuotteeksi niin valmistuksen, kuin viimeistelynkin puolesta. Korkeimpiin raaka-aineen sekä valmistukseen laatuvaatimuksiin mukautuvat menetelmät ovat taanneet tämän tuotteen monen vuoden tasaisen yleistymisen, varsinkin luotettavuutensa, suoritustensa, taloudellisuutensa ja kaiken puolisen mukavuudensa ansiosta.

Tämä malli on varustettu ikkunallisilla valurautaluukuilla joka mahdollistaa tulen katselemisen myös luukun ollessa suljettuna. Oviluukut on toteutettu neljästä saranallisella ja ikkunoilla varustetusta lehdestä, joka mahdollistaa luukun sulkemisen osittain tai kokonaan. Kolme messinkistä lukituslaitetta pitävät lehdet täysin suljettuina. Kaksi ensisijaisen ilmanottoventtiiliä edesauttavat palamisreaktiota sekä parantavat hormivaimentimen tuottavaa vetoa.

Franklin on helppo asentaa ja käytännössä huoltovapaa sekä toimii lähes kaikilla saatavilla olevilla kiinteillä polttoaineilla.

Tekniset tiedot

Lämmöntuotto: 10 000 kcal/h

Mitat
Hormin koko: 200mm
Korkeus: 790mm
Leveys: 950mm
Syvyys: 650mm
Paino: 139kg