hergovision hv-2007 takkasydän

Hergovision HV-2007 takkasydän

Hergom Hergovision HV-2007 mahdollistaa innovatiivisen ja kaukokatseisen tuotteen - jossa yhdistyy tulen kauneus ja ominaisuudet parhaimmillaan - nauttimisesta.

HV-2007:ssa on kompakti rakenne, kiertoilmatila ja valurautainen palotila joka lisää lämmönkestävyyttäja siirtää lämmön miellyttävällä ja tasaisella tavalla.

Hienostuneisuuden tunnetta lisää kolmisuuntainen lämpölasiluukku joka voidaan piilottaa kokonaan liu'uttamalla sitä ylöspäin ja etupaneli avata kun luukku on alhaalla. Hyvin suunnitellun luukun korkeutta voi helposti säätää portaattomasti.

Hergovision HV-2007 takkasydän

Luonnollisen kiertoilmatilan ansiosta lämpöä saadaan huoneeseen tehokkaammin ja sen neljä yläpuolista lämminilma-aukkoa mahdollistavat lämmön tasaisemman jakaantumisen.

Ensisijainen paloilma syötetään kiertoilmatilaan palotilan alta, ja puhallinjärjestelmä voidaan tarvittaessa asentaa siirtämään lämpöä huoneesta toiseen. Lisäetua tuo se, että palamisreaktiota edistävä ensisijaisen ilman saantia voidaan säätää sovittamalla takkasydämen veto tulisijasi piirteisiin.

Tekniset tiedot

Lämmöntuotto 8 000 Kcal/h

Mitat
Korkeus 1 500mm
Leveys 750mm
Syvyys 560mm
Paino 204kg
Metallihormin läpim. 250mm
Muurattu hormi 250x250mm

mittakuva

Hergovision HV-2007 takkasydän mittakuva