keddy takat

keddy neo

Keddy Neo takkakuva

Moderni ja pelkistetyn suoralinjainen Neo on tehokkaasti ja taloudellisesti toimiva varaava kiertoilmatakka.

Jykevässä valurautaisessa palopesässä on puhutteleva panoraamalasi, jonka lävitse elävä tuli näkyy koko siihen tilaan jossa takka on. Neo onkin itsestään selvä huoneen keskipiste ja luotettava lämmönlähde koko taloon.

Kiertoilma lämmittää pehmeän tasaisesti kaikkia niitä huoneita kodissasi, mihin ilma esteettä pääsee virtaamaan. Lisävarusteena on saatavana ulkoilmaliitin, jolloin takkaan voidaan johtaa ulkoilmaputki. Tämä tehostaa lämmitystä ja parantaa sisäilman laatua sekä on mainio apu alipainetilanteessa. Takan runko on tiheää, hyvin lämpöä itseensä sitovaa ja hitaasti luovuttavaa oliviinikiveä. Se tuottaa jälkilämpöä pitkään tulien jo sammuttua.

Neo takassa puun polttaminen on helppoa, taloudellista ja ympäristöystävällistä. Korkea teho jo hyötysuhde takaavat, ettei puuta kulu hukkaan. Siinä onkin jo riittävän monta syytä sytyttää tulet.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: 12 kW
Jäähtymisaika: n. 12 h
Paino valmiina: n. 650 kg
Perusta: Palamaton, liikkumaton takkaperusta
LeveysxKorkeusxSyvyys (suoramalli): 900x1370x550 mm
LeveysxKorkeusxSyvyys (nurkkamalli): 900x1370x870 mmm
Hormiliitoksen korkeus takaa liitettäessä: 1190 mm
Hormiliitoksen koko: Pyöreä halk. 150 mm
Hyötysuhde: 75%

keddy arcade

Keddy Arcade takkakuva

Ajattoman tyylikäs Arcade takka sulautuu sekä moderniin että perinteiseen sisustukseen. Arcade on verhoiltu hillityllä graniittikeramiikalla ja viimeistelty metallisaumoin. Reilu valurautainen palopesä polttaa puun puhtaaksi. Kiertoilma lämmittää heti ja lisäksi takan oliviinikivet varastoivat lämpöä luovuttaen sitä pitkään.

Arcade antaa sinulle paljon vapautta sijoittaa sen haluamaasi paikkaan kodissasi. Takka voidaan asentaa suoralle seinälle (suojaetäisyys 50 mm palava-aineeseen seinään) tai tilanjakajaksi, ilman erillistä takkaperustaa valmiille lattialle, kunhan se on mitoitettu kestämään takan painon. Liitos hormiin tehdään joko takan taakse sijoitettuun savupiippuun, tai teräsmoduulihormilla suoraan takan päältä. Hyvällä hyötysuhteella puhtaasti puuta polttavalla Arcadella on tehoa yli 10 kW ja pitkä jälkilämpö.

Suoralinjainen takan ulkopinta on vakiotoimituksessa graniittikeramiikkaa mutta voit vaihtoehtoisesti hankkia Aarcaden ilman pinnoitekiviä, jolloin sinulla on mahdollisuus omaan persoonalliseen ja yksilölliseen pinnoitukseen.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: 10 kW
Jäähtymisaika: n. 9 h
Paino valmiina: n. 375 kg
Perusta: Valmis lattia tai takkaperusta
LeveysxKorkeusxSyvyys : 660x1270x460 mmm
Liitoskorkeus takana: 1070 mm
Hormiliitoksen koko: Pyöreä halk. 150 mm
Hyötysuhde: 75%
Suojaetäisyys taakse: 50 mm

keddy scope

Keddy Scope takkakuva

Reilun kokoinen, kokonaan valuraudasta valmistettu Scope kamiina on puhutteleva. Ajatuksena on tuoda lähelle pehmeä lämpö ja elävän tulen tunnelma, joka välittyy suuren lasiluukun kautta. Scope on moderni ja tyylikäs. Värivaihtoehtoina ovat antrasiitinharmaa tai musta, jossa antrasiitinharmaa luukku. Korkeampaa Scope XL kamiinaa valmistetaan vain tässä väriyhdistelmässä. Kun kamiina sijoitetaan palava-aineisen lattian päälle, käytetään suojana lattiapeltiä. Hormiliitos on vakiona takana ja lisävarusteena on saatavana kamiinan päälle sijoitettava liitos, jolloin voit käyttää kevyttä teräshormia päältä lähtevänä.

Sytytyspellin kautta paloilma virtaa arinan lävitse suoraan polttopuuhun. Lisäksi vielä palamisilmaa annostellaan tulipesään kolmesta eri kohdasta, jolloin palamistapahtuman eri osissa on aina hapekasta paloilmaa riittävästi hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Osa ilmasta johdetaan palavaan puuhun, osa keskelle liekkejä lasin sisäpintaa pitkin ja vielä osa liekkien kärkiin ja kuumiin kaasuihin suoraan ylhäältäpäin. Scopen polttotekniikka varmistaa hyvän hyötysuhteen, puhtaan palamisen ja korkean kuumuuden. Taloudellista tehoa, suorituskykyä ja lämpöä. Luontoystävällisesti.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: 11 kW
Paino: n. 213 kg
Perusta: Valmis lattia + lattiapelti
LeveysxKorkeusxSyvyys : 625x700x510 mmm
LeveysxKorkeusxSyvyys (Scope XL): 662x810x510 mm
Leveys oikea sivuluukku avattuna: 990 mm
Liitoskorkeus takana: 1070 mm
Hormiliitoksen koko: Pyöreä halk. 150 mm
Hyötysuhde: 74%
Polttopuun pituus max: 500 mm

keddy maxette

Keddy Maxette takkakuva

Ajattoman tyylikäs Maxette muistuttaa ulkonäöltään perinteistä kaakeliuunia. Toiminnaltaan se on varaava kiertoilmatakka.

Palopesänä erkkeriluukullinen Superkasetti SK 210, johon mahtuu reilusti polttopuita kerralla. Takan sisällä kiertävä ilma lämmittää asuntoa välittömästi ja kuumentunut varauskammio varmistaa pitkän jälkilämmön tulien sammuttua.

Maxette on varmatoiminen ja helppokäyttöinen, eikä sitä tarvitse nuohota. Voit sijoittaa takan nurkkaan tai suoraa palomuuria vasten. Heda-savupiippu voidaan asentaa suoraan takan päältä lähtevänä tai takka liitetään takana olevaan hormiin.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: -norm. poltossa; 3-14 kw -lämmittää; 45-280 m3 -suurella teholla käytettäessä; yli 15 kw -lämmittää; yli 300 m3
Jäähtymisaika: 14 h
Palopesä: Superkasetti SK210
Paino valmiina: 1150-1200 kg
Hormiliitoksen korkeus takaa liitettäessä: 1780 mm (suoran seinän malli) / 1850 mm (nurkkatakka)

keddy carat & carisma

Keddy Carat & Carisma takkakuva

Carat & Carisma ovat kuin kaksi marjaa. Muotoilu on myös toimivuutta. Takkojen ilme ja ulkonäkö sopii yhtä hyvin perinteiseen kuin moderniin sisustustyyliin.

Takkojen muotoilu mahdollistaa sijoituksen joko suoralle seinälle, nurkkaan tai tilanjakajaksi. Asennus joko normaalille takkaperustalle tai suoraan puulattian päälle, mikäli lattian rakenne kestää takan painon.

Reilun tilavassa tulipesässä on suuret sivuille taittuvat lasiluukut. Voit helposti muuttaa takan tunnelmalliseksi avotakaksi. Alahyllyn pinnoitteena on musta hiottu marmori.

Hormiliitännät, joko teräksisellä Keddy moduulisavupiipulla suoraan takan päältä tai takana sijaitsevaan hormiin.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Palamisteho: 10kw (lämmittää yli 200 m3)
Jäähtymisaika: 9 h
Palopesä: valurauta/keramiikka
Paino valmiina: 350 kg
Hormiliitoksen korkeus takaa liitettäessä: 1630 mm
Suojaetäisyys taakse: 50 mm

keddy minette

Keddy Minette takkakuva

Vaikka Minette on pieni ulkomitoiltaan se ei ole sitä ominaisuuksiltaan. Voit sijoittaa sen silloinkin, kun tulisijalle varattu paikka on ahdas. Valittavanasi on ajattoman aistikas suoran seinän malli ja siro kerroskorkea nurkka Minette.

Valurautainen Superkasetti SK 110 pitää liekin palavana ja varauskammion oliviinikivet antavat pitkään jälkilämpöä.

Hormiliitännät, joko Heda-savupiipulla suoraan takan päätä, tai taakse sijoitettuun hormiin.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: -norm. poltossa; 3-11 kw -lämmittää; 45-220 m3 -suurella teholla käytettäessä; yli 12 kw -lämmittää; yli 240 m3
Jäähtymisaika: 7-9 h
Palopesä: Superkasetti SK110
Paino valmiina: 510-570 kg
Hormiliitoksen korkeus takaa liitettäessä: 1750 mm (suoran seinän malli) / 1400 mm (nurkkatakka)

keddy mistral & regal

Keddy Mistral takkakuva

Kerroskorkeat, tyylipuhtaat Mistral ja Regal ovat jykevää takkamuurausta niin ominaisuuksiltaan kuin ulkomuodoltaan.

Palopesänä on tilava ja tehokas Superkasetti SK 210, jossa on suuret erkkerimuotoiset keraamiset lasiluukut. Alahyllyn viimeistelee musta marmori.

Nopeasti lämpöenergiaa itseensä sitovat oliviinikivet luovuttavat varaamaansa lämpöä pitkään.

Asennusvaihtoehdot joko suoraa palomuuria vasten tai nurkkaan. Heda-savupiippu voidaan muurata suoraan takan päältä lähtevänä tai takka liitetään takana olevaan hormiin.

Tekniset tiedot

Polttoaine: puu
Säädettävä palamisteho: -norm. poltossa; 3-14 kw -lämmittää; 45-280 m3 -suurella teholla käytettäessä; yli 15 kw -lämmittää; yli 300 m3
Jäähtymisaika: 11-14 h
Palopesä: Superkasetti SK210
Paino valmiina: 740-850 kg
Hormiliitoksen korkeus takaa liitettäessä: 1550 mm (suoran seinän malli) / 1780 mm (nurkkatakka)