vision kiertoilmatakka

Vision kiertoilmatakka

Vision kiertoilmatakka mahdollistaa innovatiivisen ja kaukokatseisen tuotteen nauttimisesta, jossa yhdistyy tulen kauneus ja ominaisuudet parhaimmillaan.

Takka on varustettu kolmeen suuntaan avautuvalla hissiluukulla.

Takkaluukun vakioväri musta. Erikoisväri lisähintaan.

hergovision hv-2007 sydän

HV-2007 takkasydän

Hergovision HV-2007:ssa on kompakti rakenne, kiertoilmatila ja valurautainen palotila joka lisää lämmönkestävyyttä ja siirtää lämmön miellyttävällä sekä tasaisella tavalla.

Hienostuneisuuden tunnetta lisää kolmisuuntainen lämpölasiluukku voidaan piilottaa kokonaan liu'uttamalla sitä ylöspäin ja etupaneli avata, kun luukku on alhaalla. Hyvin suunnitellun luukun korkeutta voi helposti säätää portaattomasti.

Luonnollisen kiertoilmatilan ansiosta lämpöä saadaan huoneeseen tehokkaammin, ja sen neljä yläpuolista lämminilma-aukkoa mahdollistavat lämmön tasaisemman jakaantumisen.

Ensisijainen paloilma syötetään kiertoilmatilaan palotilan alta ja puhallinjärjestelmä voidaan tarvittaessa asentaa siirtämään lämpöä huoneesta toiseen. Lisäetua tuo se, että palamisreaktiota edistävän, ensisijaisen ilman saantia voidaan säätää sovittamalla takkasydämen veto tulisijasi piirteisiin.

Tekniset tiedot

Lämmöntuotto 8 000 Kcal/h

Mitat
Korkeus 1500mm
Leveys 750mm
Syvyys 560mm
Metallihormin läpim. 250 mm
Muurattu hormi 250x250 mm Paino 204kg

mittakuva

Vision takan mittakuva